Tuskin jaksan odottaa lauantaihin ja kaikkien aikojen prinsessahäihin. Salaa  sivukorvalla olen kaikki nämä vuodet seurannut Victorian elämää ja nyt viime viikkoina olen alentunut ostamaan jopa kaiken maailman hääliitteitä. Minähän siis olen samaa vuosikertaa Carl Philipin kanssa ja kaikista yrityksistä huolimatta en koskaan päässyt lähellekään Carl Philipin ystäväpiiriä ja siis mahdollista prinsessaunelmaa.

Jokin niissä kuninkaallisissa vaan viehättää. Victoria on kyllä viime vuosina esiintynyt edukseen ja tuo tavis Daniel on hurmaava. Ihana ujo tavallinen poika hovin ihmemaassa. Jos ei muuta, niin ainakin pari osaa hyvin esittää rakastuneita - sitähän kansa janoaa. Voi kunpa pari saisi nyt rauhassa lisääntyä ja kansa nauttia kuningasperheen onnesta.

Asia sen sijaan josta en pidä, on se että kaikki lasten alastomuus liitetään nykyään pedofiliaan. Tätä samaa aihetta myös Mazzarella pohti kirjassaan. Lapsen vartalo on niin virheetön - oli se sitten pullukka tai hintelä jotenkin ruumis on niin virheettömän kaunis. Koskakohan lapsen ruumiseen alkaa tulla niitä "virheitä". 

Urho ylitti yhtenä päivänä kaikki sovinnaisuuden rajat. Poika kiljui riemusta nojatuoliin nojaten: alastomalla vauvalla pyssy kädessä - ase ja alaston mies. Joskus tässäkin perheessä oli periaatteita. No niin ja tällä samaisella hetkellä Urho veti kaapista astiat alas. Tällä kertaa hajosi lempikulhoni: Arabian hieman mutterikulmainen saalaattivati. Sen pituinen se.  

 Ase ja alaston mies.