Mistä tietää olevansa äitiyslomalla. No siitä, että ajatuksenjuoksu kaventuu kaventumistaan. Hesarin artikkelitkin alkavat olla liian vaikeaselkoisia, kun on niin pihalla asioista. Tässä sitä siis ollaan syvällä äitiysloman syövereissä. Puhelu työpaikalta saa ammatillisen itsetunnon hetkellisesti nousemaan. Jonkinlaisilla rihmoilla sitä vielä työpaikallakin roikkuu, mutta aika etäällä ollaan varsinkin nyt, kun työpaikka jäi parinsadan kilometrin päähän.

Olen kuitenkin kuumeisesti yrittänyt miettiä businessideaa täällä skutsissa. Toistaiseksi paras idea on edelleen tuo mehustamo, mutta tässä hetki sitten pohdin, että pitäisikö liittyä Paraisten Vihreisiin ja ryhtyä kuitenkin politiikan tekoon. Jos vaikka ensi kunnallisvaaleissa olisi ensimmäinen tavoite ja siitä sitten muutaman vuoden päästä eduskuntaan :) Hommahan on sillä selvä vai mitä? Tämän varaan on ainakin hyvä laskea.

Joulukin tulee. Mökille mennään. Mummo, Pappa ja Jenni tulevat aattovieraiksi. Onpahan mukavaa. Juuri Mummon kanssa tehtiin työnjakoa. Kalkkuna ja laatikot mummolle ja me hankimme loput. Ei Kinkkua. Olin ajatellut ostaa laatikot Marttojen myyjäisistä, mutta eipähän sitten tarvitse. Hienoa. Joulupukkikin toivottavasti saadaan. Viime vuonna Pukki oli aivan mahtava ja kovasti toivomme että sama pukki tulee tälläkin kertaa."Tonttu, joka soittaa viululla kitaraa"  on tänä vuonna estynyt. On kuulemma ulkomaankomennuksella. Sellaista se nykyään on noissa ylikansallisissa toiminnoissa. Markku, Nina ja Paavo tulevat jouluvisiitille ihan vaan sitä Paraisten pukkia katsomaan. Toivotaan, että osuu Pukin ja Paavon aikataulut yhteen. 

Niin ja mistä muusta huomaa että on äitiyslomalla. No siitä, ettei tänne blogiinkaan ole mitään järjellistä sanottavaa. Kylmä kohmettaa pään. Onneksi ensi maanantaina saadaan ilmalämpöpumppu ja tuo porstuakin vihdoin lämpimäksi. Mutta elämä on seesteistä. Ihan tosi. Kunhan vielä saisi nuo iltaraivarit lapsille kitkettyä jollain ihme malttijoogalla. 

'

Hyvinkäällä