Niin, viikonloppu vierähti Helsingissä vanhoja tuttuja tapaillen. Mentiin lasten ehdoilla. Aapo pääsi vihdoin kauan odotettuun Walking with Dinosaurs - spektaakkeliin ja homma oli kuulemma kaiken odottelun väärti. Mukaan tarttui tietysti myös kuminen T-Rex, jolla voi keksiä pikkujekkuja vaikka pikkusiskolle. Isä tuntui olevan showsta aivan yhtä innoissaan kuin poika. Sopiihan sitä 38-vuotissyntymäpäiviä noinkin viettää.

Minä ja Eeva koetimme jotain pehmeämpää. Elsa-serkku ja Mikko liittyvät seuraan, kun Hurjaruuthin Talvisirkus alkoi niin jännästi, että ei oikein uskaltanut katsoa - possukin taisi tulla vähän liian lähelle :) No mutta mukavinta oli tietysti kyläily vanhojen hoitokavereiden Eevin ja Juulian luona. Päiväkodista tarttuneet tyttöbakteerijutut unohtuivat heti, kun kyseessä oli Juulia. Paraisten Romeolla kun noita Juulioita pääkaupunkiseudulla on oikein kaksin kappalein. 

Yökyläily Paavo-serkun luona on hilpeää hommaa varsinkin kun Paavo soittaa niin komeasti Ilmakitaraa. Taisi mennä saunaosaston kosteusprosentit ennätyskorkealle, kun Aapo ja Paavo pääsivät vesipyssyjen kanssa samaan kylpyammeeseen. Aamupuisto Paloheinän pränikällä puistoalueella muistutti taas siitä, että suomalaisen yhteiskunnan tuloerot ovat todellakin kasvaneet. P.O.P ja Ticket to Heaven vaan kiilsi noilla Pohjois-Helsingin porvarislapsilla.

Järvenpäässä oli taas tutumpi olo. Juulia se sielläkin Aapoa odotti ja makaronilaatikkoa oli juhlan kunniaksi. Eeva ja Elina löysivät toisensa. Isännät vaihtoivat kuulumisensa tupakkatauoilla. Jep. Paluumatkalla kotiin unetti. Paluu arkeen alkoi takkoja lämmitellen.