Totesin tässä juuri, että olen hieman out tästä bloggaustodellisuudesta. Nyt kun olen muutamia blogeja lukenut, niin olen tullut siihen tulokseen, että blogeissa pitäisi jotenkin tehdä sujuvia sutkautuksia ja  viittauksia hauskoihin yksityiskohtiin maailmasta ja netistä eikä suinkaan tilittää syväluotaavia analyyseja synnytyssairaaloista. Lisäksi tänne blogiin pitäisi kaiketi pystyä tulemaan sillai kevyesti ja kirjoittaa niitä näitä, eikä muhittaa aiheita päässä viikkokaupalla ja sitten neljä päivää pusertaa tekstiä niinkuin äidinkielenainetta konsanaan. Joten vaihdan tyyliä. Teen kevyitä tervehdyksiä useammin lopettamatta kuitenkaan analyyseja. Moro. 

Nyt pieni asianpoikanen olkoon vaikka se, että tupakkalakko on siis loppu aikoja sitten. Muistaakseni tuo historiallinen ajanjakso kesti viikon - tai ehkä muutaman päivän yli. Maukan syntymä osui niille tietämille ja olisihan se pitänyt tietää, ettei mies pysty kestämään koitosta ilman savukkeita. Kyllä se ottaa kato miehelle niin koville tuo syntymä. Siinä kun fyysisen työn hoitaa nainen. Täytyy olla erikoinen tunne miehen päässä. Olin asiasta hieman pettynyt mutta sehän vain palautti meidät normaalitilaan. Jotakin lakosta kuitenkin jäi käteen: lupaus siitä, että asiaa yritetään uudelleen mutta paremmilla motiiveilla, huolellisemmalla harkinnalla ja kunnon kannustimilla. 

Toinen asianpoikanen olkoon se, että kyllä Hessu Hesburger on viisas mies. Tällä hetkellä näet lastenaterian yhteydessä nk. "lelu" on valikoima legendaarisia "olipa kerran..." sarjan DVD-levyjä. Siinä pelkästään on syy mennä esimerkiksi tänään Heselle. Valikoimaan kuulu viisi eri levyä ja nyt meillä on niitä jo neljä. Täytyy passittaa isäntä lounaalle vaikka huomenna vielä kertaalleen niin saadaan se viimeinenkin taloon. Nyt valikoimassamme on jo Olipa kerran ihminen, elämä, avaruus ja keksijät. Sitä puuttuvaa en muista, mutta se on vielä saatava. Lapset sivistävät itseään TV:n ääressä tälläkin hetkellä. Molemmilla korvatulehdus korvissa.