Luulin olevani siinä kunnossa (rv. 33), että kukaan maailmassa ei suunnittele vaatteita tämänmalliselle vartalolle - vaan erehdyin.  Nanso jaksaa hämmentää aina. Vaatekaapissani on Nansolta niin yöpuku, kesätoppi, kuin konsultin "kovat kaulaan" -jakku. Ja tänään listaan lisätään loppuraskauden haalaripuku Pokerinainen.

Mikonkadun putiikki ei siis enää ole kotikulmillani ja sen seurauksena minulle on avautunut aivan uudenlainen Nanso. Nyt kalastelen Lempivaatteeni Kaarinan teollisuusalueen factory outletista tuttavallisemmin Penkolasta. Penkolaan päätyy valikoimasta päätellen Nanson XXL koot keskeisimmistä kaavuista ja lökäpöksyistä, mutta harjaantuneella silmällä joukosta voi löytää helmiä.

Nanso on hauskasti yhtäaikaa niin hippi ja juntti. Finnwearin kanssa kilpaa tangoissa roikkuvat kaavut ovat auts niin rumia, kun sisään työnnetään tasaisesti ylipainoinen suomalaisnainen Crocs-jäljitelmissään. Mutta ah, jos onnistuu valitsemaan itselle oikean leikkauksen, höystää menon siroilla varvastossuilla tai exclusiivisesti kiinnantossuilla, tuloksena voi parhaimmassa tapauksessa olla Jaqueline Kennedyn kaltaista glamouria. Ja siihenhän me kaikki pyrimme!

 

1249505780_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Noh,  jos tänään ei päästy ihan Jackien glamouriin, niin ainakin lähelle. Pokerinainen.